ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ GOOGLE

Πολλοί λένε πως άμα θέλετε να κρύψετε κάτι, βάλτε το στην δεύτερη σελίδα της Google και φυσικά δεν έχουν και άδικο, αφού άμα δείτε τα στατιστικά, μόνο οι πρώτες θέσεις για την συγκεκριμένη λέξη κλειδί σας εξασφαλίζουν κάποια επισκεψιμότητα από το συνολικό μερίδιο του όγκου αναζητήσεων!

Με τους τρεις πρώτους να μοιράζονται το 70% των συνολικών επισκέψεων από τις μηχανές αναζήτησης, όλοι οι υπόλοιπες ιστοσελίδες μοιάζουν να φυτοζωούν μπροστά τους.

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβετε ότι για να ευημερήσετε στο ίντερνετ θα πρέπει να αυξήσετε αναγκαστικά τις οργανικές θέσεις σας στις μηχανές αναζήτησης και να είναι αυτό δυνατό να χτυπήσετε και τις πρώτες θέσεις για τις βασικές λέξεις κλειδιά της αγοράς σας.

Το να βγείτε πρώτοι στην Google μπορεί σας φράση να ακούγετε πολύ εύκολο και απλό, όμως άμα δείτε πόση πολύ δουλειά χρειάζεται να κάνετε για να το πετύχετε σίγουρα θα αναρωτηθείτε άμα πραγματικά μπορείτε όντως να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google ή όλα αυτά είναι ένα όνειρο απατηλό για σας!

Η εταιρεία μας σας παρέχει λύσεις για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google

Η εταιρεία μας που ασχολείται από το Web Design και το SEO από το 2000, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης της ιστοσελίδας σας ακόμα και στις πρώτες θέσεις της Google.

Δεν είναι εφικτό για όλες τις ιστοσελίδες να βγουν στην πρώτη σελίδα της Google, όμως η δική σας μπορεί να έχει τα φόντα και ίσως να χρειάζεται λίγη ακόμη ώθηση από τα χέρια ενός ειδικού και πεπειραμένου επαγγελματία στο SEO.

Αν ακόμα η ιστοσελίδα σας δεν έχει τα φόντα και τις προϋποθέσεις για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google όπως είναι στημένη σήμερα, πάλι υπάρχει ελπίδα για εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ανακατασκευής της ιστοσελίδας σας με βάση τις αρχές του SEO και της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης.

Έτσι θα αποκτήσετε μια SEO friendly ιστοσελίδα απαλλαγμένη από τα τεχνικά προβλήματα στο SEO και που είναι εύκολα προσβάσιμη στα bots και στις αράχνες των μηχανών αναζήτησης.

Πόσος χρόνος απαιτείται συνήθως για να βγείτε στην πρώτη θέση της Google;

Άμα η ιστοσελίδα σας είναι εντελώς καινούρια, θα χρειαστεί κάμποσος χρόνος για να ταξινομηθεί και να ευρετηριαστεί από την Google και τις άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Αυτός ο χρόνος είναι συνήθως από έναν έως 6 μήνες και είναι δυνατό πολλές φορές να χρειαστεί λιγότερος ή και περισσότερος χρόνος. Αυτό εξαρτάται από το ύψος του ανταγωνισμού στην αγορά σας και πόσο έντονη είναι η εργασία σας για να ανεβείτε στις μηχανές αναζήτησης.

Όσο πιο έντονη είναι η εργασία σας στην δημιουργία περιεχομένου, δημιουργία ποιοτικών backlinks και όσο πιο πολύ καιρό εργαστείτε σε αυτήν την κατεύθυνση, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο παρελθόν έχουμε επιτύχει να φτάσουμε στην πρώτη σελίδα της Google και σε ενάμιση μήνα από την αρχή της εκστρατείας SEO για κάποιες ιδιαίτερα ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Άλλες φορές πάλι χρειάστηκε να εργαστούμε συνέχεια για οχτώ μήνες για να βγούμε σε κάποιες καλές θέσεις της πρώτης σελίδας στην Google.

Όσος χρόνος όμως και αν απαιτείτε και σε όποια αγορά και αν ανήκετε, δεν έχει καμία σημασία, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά για υπηρεσίες SEO σήμερα και να δείτε απτά αποτελέσματα μέσα σε μερικούς μήνες.

Δείτε περισσότερα για το πως να βγείτε πρώτοι στη Google:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού