Web Hosting Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Αποκτήστε σήμερα αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά datacenter

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι το σπίτι ή το φυσικό κτίριο που θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας και το ηλεκτρονικό μαγαζί σας. Έτσι θα πρέπει να βρείτε μια σοβαρή αλλά και αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων για να στεγάσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

Μετά από αρκετά μεγάλη και εκτεταμένη έρευνα, έχω καταλήξει σε 2 εταιρείες φιλοξενίας που θεωρώ ότι είναι οι σοβαρές και αξιόπιστες στον χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Αυτές είναι οι παρακάτω:

Για ποιο λόγο ή λόγους σας προτείνω αυτές τις δύο εταιρείες web hosting από τις δεκάδες άλλες που υπάρχουν στον χώρο, θα πρέπει να διαβάσετε παρακάτω.

Γιατί προτείνω την εταιρεία φιλοξενίας TopHost

WEB HOSTING FILOXENIA ISTOSELIDON-1

Η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων TopHost είναι μια Ελληνική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που μάλλον είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της. Είναι βραβευμένη για την εξυπηρέτηση πελατών της και έχει πάρα πολλούς πελάτες και ιστοσελίδες που φιλοξενεί στους server της.

Ένα από τα θετικά σημεία της TopHost είναι ότι μιλάνε ελληνικά στο support τους σε αντίθεση με τις άλλες μεγάλες ξένες εταιρείες όπως η Godaddy και η Hostgator όπου κανένας δεν μιλάει ελληνικά και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της γλώσσας με κάποιον τρόπο στην επικοινωνία σας.

Το δεύτερο θετικό σημείο είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών που σας δίνει η TopHost για να δοκιμάσετε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας που παρέχει.

Σας συστήνω να πάρετε αποκλειστικά linux hosting και να αποφύγετε το hosting σε Windows servers κυρίως λόγο συμβατότητας με τις εφαρμογές που θα τρέξετε πάνω και μετά για λόγους υψηλότερου κόστους με το linux hosting.

Τέλος καλό θα ήταν να μην τσιγκουνευτείτε τα 50 € παραπάνω που κοστίζει το μεγαλύτερο πακέτο hosting γιατί έτσι δεν θα έχετε πιο πολύ χώρο για την ιστοσελίδα σας αλλά και περισσότερη ταχύτητα και επεξεργαστική ισχύ.

Θυμηθείτε ότι το hosting μετράει πάρα πολύ ως παράγοντας SEO στις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί προτείνω την εταιρεία φιλοξενίας WPENGINE

Η εταιρεία φιλοξενίας WPENGINE είναι μια ξένη εταιρεία φιλοξενίας με web servers στην Αγγλία και στην Αμερική. H WPENGINE εξειδικεύεται αποκλειστικά σε WordPress hosting και έτσι θα πρέπει να έχετε ιστοσελίδα σε WordPress ή σε Woocommerce για να μπορέσετε να φιλοξενηθείτε σε αυτήν.

Η μεγάλη τους εξειδίκευση στο WordPress και στο WordPress Hosting τους δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουν πολύ καλύτερα τις απαιτήσεις που έχει η ιστοσελίδα σας ενώ ένα από τα δυνατά τους σημεία είναι η ταχύτητα των server τους και η μεγάλη ασφάλεια που παρέχουν από εξωτερικές απειλές και κινδύνους.

Σας συστήνω και τις δύο εταιρείες ανεπιφύλακτα καθώς τις έχω δοκιμάσει και εγώ ο ίδιος.

Hosting in greece: η ελληνική απόδοση της φιλοξενίας ιστοσελίδων

Hosting in greece ονομάζεται η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδας μίας επιχείρησης που θέλει να προβάλλει στο διαδίκτυο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Hosting in greece: βασικά χαρακτηριστικά των πακέτων φιλοξενίας

Η υπηρεσία hosting in greece οργανώνεται από εταιρίες που ασχολούνται με την φιλοξενία ιστοσελίδων στις οποίες ο ενδιαφέρομενος μπορεί να απευθυνθεί και να επιλέξει μεταξύ των πακέτων φιλοξενίας που διατίθενται. Κάθε πακέτο φιλοξενίας είναι κατάλληλο για τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

Η εταιρία μπορεί να παρέχει hosting in greece τόσο στους πελάτες που έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει ιστοχώρους και ιστoσελίδες όσο και σε εκείνους που έχουν ήδη δικό τους ιστοχώρο και αναζητούν μία νέα εταιρία για να τους παρέχει φιλοξενία.

Τα διάφορα πακέτα φιλοξενίας που δημιουργούνται από την εταιρία θα πρέπει να περιλαμβάνουν προ-εγκατεστημένα προγράμματα και διάφορες μηχανές παρέχοντας σε εκείνους που ενδιαφέρονται για τις web hosting υπηρεσίες της εταιρίας ευκολία στην εγκατάσταση και την λειτουργία τους. Ειδικότερα στα πακέτα hosting in greece θα πρέπει να υπάρχει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων σε Mb στις ιστοσελίδες και εξυπηρέτηση πάνω από χιλίων επισκεπτών την ημέρα.

Hosting in greece: η επιτυχημένη επιλογή εταιρίας φιλοξενίας

Όταν ψάχνουμε εταιρία για την παροχή της υπηρεσίας hosting in greece θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας κάποια βασικά κριτήρια τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την επιλογή μας.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να προσέξουμε το προφίλ της εταιρίας δηλαδή καλό είναι να προτιμήσουμε εταιρίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο καθώς υπάρχει ο φόβος κάποιος να μάθει να σχεδιάζει ή να φιλοξενεί ιστοσελίδες φτιάχνοντας το δικό μας site με ότι λάθη αυτό συνεπάγεται. Επίσης είναι σημαντικό να δούμε δείγματα δουλειάς της εταιρίας προτού αποφασίσουμε διότι ο κίνδυνος να ενταχθούμε σε ένα μικρό πελατολόγιο με κακοσχεδιασμένα και δυσλειτουργικά site είναι μεγάλος. Βέβαια εξίσου σημαντικό είναι να ενημερωθούμε για τους όρους με τους οποίους η κάθε εταιρία αναλαμβάνει την υπηρεσία hosting in greece ενώ θα πρέπει να απαιτήσουμε να μας προμηθεύσει τους κωδικούς εξουσιοδότησης διαχείρισης που είναι απαραίτητοι για την αλλαγή στοιχείων.

Τέλος είναι αναγκαία η συνεχής και άμεση τεχνική υποστήριξη όπως και ένα ρεαλιστικό κοστολόγιο. Ας σημειώσουμε βέβαια πως δεν πρέπει να προχωρήσουμε στην επιλογή με βασικό κριτήριο μόνο το κόστος αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών που καλύπτουν τiς ανάγκες της παρουσίας μας στο διαδίκτυο. Επομένως η υπηρεσία hosting in greece θα πρέπει να γίνεται από κάποιον επαγγελματία που διαθέτει συνέπεια και αξιοπιστία ώστε να υπάρχει μία συνεχής μακρόχορνη συνεργασία και να μην χρειαστεί να αλλάξουμε συνεργάτες.

Δείτε περισσότερα για web hosting και φιλοξενία ιστοσελίδων:

Μενού