ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ

WEB DESIGN ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Από το 2000, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων στο Γαλάτσι και σε όλη την Αττική, ενώ αναλαμβάνει την προώθησή τους, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες επιχειρήσεις και κυβερνητικοί οργανισμοί για την κατασκευή του εταιρικού τους portal η site.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Αυτό που χρειάζεστε είναι μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα δεν είναι ικανή  να σας φέρει στα πρώτες θέσεις της Google, λόγω του μη ανανεώσιμου περιεχομένου της.

Έχει αποδειχθεί πως, η Google προτιμά εκείνες τις ιστοσελίδες που εμπλουτίζουν ποιοτικά το περιεχόμενό τους. Γι αυτό αν θέλετε να ευνοηθείτε, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

 • Φιλικές προς την Google
 • Ειδικό γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμός
 • Mobile friendly
 • Κατασκευή newsletter δωρεάν
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, linkedin

Γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ από ειδικούς 

Τα γραφιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων, διαφέρουν αρκετά από αυτά ενός τυπογραφείου.

Για το λόγο αυτό, διατηρούμε ισχυρή συνεργασία με ειδικούς γραφίστες οι οποίοι θα αναλάβουν την κατασκευή από το γραφιστικό περιβάλλον που θα συντελέσει στην προώθηση ιστοσελίδων στο Γαλάτσι.

Το logo και τα banner που θα κατασκευαστούν από τους ειδικούς μας, είναι απαραίτητα για την προώθηση ιστοσελίδων στο Γαλάτσι.

Κατασκευάζουμε αποκλειστικά ιστοσελίδες οι οποίες είναι mobile friendly

To 2014 o αλγόριθμος της Google μετατράπηκε με στόχο να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για χρήση από έξυπνα τηλέφωνα.

Η μας εταιρεία web design ακολουθεί κατά γράμμα τον αλγόριθμο της google, για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, ακολουθεί τη λογική mobile first για την κατασκευή ιστοσελίδων στο Γαλάτσι και δημιουργεί site τα οποία φαίνονται το ίδιο καλά από κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή ιστοσελίδων συμβαδίζουμε με τους κανόνες του SEO, ώστε να έχουμε ως αποτέλεσμα γρήγορες ιστοσελίδες που κατακτούν τις μηχανές αναζήτησης.

Πολλές εταιρείες web design αγνοούν τη σημαντικότητα του SEO και δημιουργούν site που δεν είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης.

Η δική μας εταιρεία web design, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι SEO Optimized και κατακτούν τις πρώτες θέσεις της Google.

Υλοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές για την προώθηση ιστοσελίδων στο Γαλάτσι, η ιστοσελίδα σας δεν πρόκειται να πέσει από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στο Γαλάτσι

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση στο Γαλάτσι που θέλει να αναδείξει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ακόμα και τις ώρες που τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά.

Επίσης, είναι γνωστή η προτίμηση των καταναλωτών στις online αγορές, γι αυτό και η κατασκευή e-shop για την επιχείρησή σας, αποτελεί σοφή επιλογή.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop, τα οποία απολαμβάνουν:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος και σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτική κάρτα, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Mobile friendly
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Γαλάτσι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE-PROSFORA-SEO-WEB-DESIGN-123

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

google-competiiton-seo

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού