ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

WEB DESIGN ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και λειτουργικών e-shop στο Χαλάνδρι, βασισμένο στην τεχνολογία wordpress.

Πολλές είναι οι επιχειρήσεις που από τη σύσταση της εταιρείας μας, μας επέλεξαν για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή portal.

Πολλοί ήταν επίσης, αυτοί που εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας για το web design του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Προτιμήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Με μια στατική ιστοσελίδα, δύσκολα θα φτάσετε στα πρώτα αποτελέσματα στις αναζητήσεις της Google. H Google αγαπά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους, εμπλουτίζοντάς το με ποιοτικά κείμενα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με μια στατική ιστοσελίδα.

Κερδίστε την εύνοια της Google και αυξήστε την προβολή της επιχείρησής σας, με μια δυναμική ιστοσελίδα.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων. Τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν σε κάθε μια από αυτές, είναι:

 • SEO Optimized
 • Ειδικά γραφιστικά στοιχεία για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμό
 • Mobile friendly, για να είναι προσβάσιμες από κάθε smartphone και κινητή συσκευή
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ 

Η κατασκευή ιστοσελίδων στο Χαλάνδρι δεν είναι παιχνίδι, γιαυτό και στηριζόμαστε σε επαγγελματίες.

Επαγγελματίες γραφίστες, επιμελούνται το γραφιστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας σας, δημιουργώντας logo, banners και άλλα γραφιστικά στοιχεία που βοηθούν στην προώθηση της ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Χαλάνδρι, είναι απαραίτητη για να την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και των προϊόντων σας. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνετε το κοινό σας και αυξάνετε τις πιθανότητες για μεγαλύτερα κέρδη.

Όλες οι ιστοσελίδες μας στο Χαλάνδρι είναι mobile friendly

Με την αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στον αλγόριθμο της Google, πολλές ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν για τη χρήση σε κινητές συσκευές ( mobile friendly), ευνοήθηκαν.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες οι οποίες είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές για να μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε κάθε οθόνη smartphone. Έτσι ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Όταν αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων στο Χαλάνδρι, δίνουμε μεγάλη προσοχή στον αλγόριθμο της Google και στο SEO. Με το SEO δημιουργούμε ιστοσελίδες, οι οποίες δύσκολα πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Δυστυχώς, όλες οι εταιρείες web design, δε γνωρίζουν την πραγματική χρήση του διαδικτύου και αγνοούν το SEO.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και είναι SEO Optimized, δημιουργήθηκαν ακριβώς για αυτό που δημιουργήθηκαν. Για την προώθηση της δουλειάς σας. Γιαυτό με τις κατάλληλες τεχνικές για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Χαλάνδρι, κρατούν σταθερά, τις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google.

Κατασκευή e-shop στο Χαλάνδρι

Πολλά καταστήματα στο Χαλάνδρι, προβαίνουν στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας και ακόμα περισσότερες στην κατασκευή ενός e-shop.

Αν κι εσείς βρίσκεστε προς αναζήτηση μιας εταιρίας web design για την κατασκευή του δικού τους ηλεκτρονικού καταστήματος, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας.

Για την κατασκευή ενός e-shop δεν παραλείπουμε τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδας και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής, όπως για παράδειγμα viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυναμική ανανέωση προϊόντων

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προβάλει τα προϊόντα σας οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου θελήσει κάποιος να τα δε και να τα αποκτήσει.

Με την εταιρεία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με τα γραφιστικά στοιχεία και τις πάνω προσθήκες, κάθε επισκέπτης θα μπορεί εύκολα να γεμίσει το καλάθι του και να αυξήσει τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Χαλάνδρι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE-PROSFORA-SEO-WEB-DESIGN-123

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

google-competiiton-seo

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού