ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΑΦΝΗ

WEB DESIGN ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το web design της ιστοσελίδας σας καθώς και την κατασκευή ιστοσελίδων με τεχνολογία wordpress από την αρχή.

Από το 2000 έως σήμερα, εκατοντάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις, μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal.

Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του e-shop της επιχείρησής τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Αναρωτιέστε γιατί κάποιες ιστοσελίδες βγαίνουν στα πρώτα αποτελέσματα της Google; Υπάρχουν δυο είδη ιστοσελίδων οι στατικές και οι δυναμικές ιστοσελίδες.

Οι στατικές ιστοσελίδες, δεν είναι ευνοημένες από την Google, καθώς δεν είναι σε θέση να ανανεώσουν το περιεχόμενό τους. Αντιθέτως οι δεύτερες, έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν και να εμπλουτίσουν το περιεχόμενό τους, με τη συχνότητα που επιθυμούν.

Και αυτό είναι κάτι που εκτιμά πολύ η Google. Αν λοιπόν θέλετε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε την κορυφή της Google, ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας.

Η δική μας εταιρεία Web design, αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες είναι/έχουν:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Ειδικό γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, προσαρμόζονται σε όλες τις οθόνες smartphone
 • Κατασκευή newsletter δωρεάν
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων απαιτείται χρήση ειδικών γραφιστικών στοιχείων, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με αυτά που συναντάμε σε ένα τυπογραφείο.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ειδικούς γραφίστες οι οποίοι αναλαμβάνουν το γραφιστικό περιβάλλον που συμβάλει στην προώθηση των ιστοσελίδων στη Δάφνη.

Τα λογότυπα και τα banner είναι λίγα μόνο από τα γραφιστικά στοιχεία τα οποία χρειάζονται για την προώθηση ιστοσελίδων στη Δάφνη.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε είναι mobile friendly

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στη Δάφνη και σε όλη την Αττική, συμβουλευόμαστε τον αλγόριθμο της Google. Τα τελευταία χρόνια, ισχύει η τελευταία αλλαγή του που αφορά τις ιστοσελίδες οι οποίες κατασκευάστηκαν για χρήση από smartphone.

Αν είστε χρήστης έξυπνου κινητού ή tablet, σίγουρα θα έχετε πέσει πάνω σε κάποιο site που δε φαίνεται το ίδιο καλά με το σταθερό σας υπολογιστή.

Η εταιρεία μας ακολουθεί τις επιταγές της Google και αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι mobile friendly και έτσι φαίνονται το ίδιο καλά από κάθε σταθερή και κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας.

Έτσι ο κάθε χρήστης, μπορεί να πλοηγηθεί στις ιστοσελίδες αυτές με άνεση και δε θα τις εγκαταλείψει άμεσα, όπως με site που δεν προσαρμόζονται.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς την Google

Το SEO αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, στον οποίο στηριζόμαστε για την κατασκευή ιστοσελίδων στη Δάφνη. Ακολουθώντας τους κανόνες του, δημιουργούμε site τα οποία φορτώνουν γρήγορα και κατακτούν τις μηχανές αναζήτησης.

Πολλές εταιρείες web design δεν ακολουθούν το SEO για την κατασκευή ιστοσελίδων, με αποτέλεσμα να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η δική μας εταιρεία web design αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων στη Δάφνη, οι οποίες είναι SEO Optimized και δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της Google, χάρις τις τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων στη Δάφνη.

Κατασκευή e-shop στη Δάφνη

Οι περισσότερες επιχειρήσεις στις μέρες μας απολαμβάνουν το προνόμιο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Και όντως, η κατασκευή e-shop, είναι υπεύθυνη για την αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop τα οποία απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

 • Ενεργοποιημένο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τράπεζες και σύνδεση με Paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Δάφνη

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE-PROSFORA-SEO-WEB-DESIGN-123

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

google-competiiton-seo

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού