ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΛΙΜΟΣ

WEB DESIGN ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Ειδική στο web design, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων στον Άλιμο, με τεχνολογία wordpress αλλά και την προώθησή τους, ώστε να είναι πρώτες στα αποτελέσματα της Google.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 2000 και έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 500 εταιρίες στον Άλιμο και σε όλη την Αττική, κατασκευάζοντας το εταιρικό τους site ή portal ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα 

Οι στατικές ιστοσελίδες, αδυνατούν να κερδίσουν μια υψηλή θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google και να παραμένουν σε αυτήν, λόγω του μη ανανεώσιμου περιεχομένου τους.

Η Google προτιμά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανέωσαν πρόσφατα και ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους, με ποιοτικά άρθρα και σελίδες. Γιαυτό αν θέλετε να ξεχωρίσετε επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

H εταιρεία μας κατασκευάζει αποκλειστικά δυναμικές ιστοσελίδες που έχουν την πρωτιά στην Google. Κάθε μια από αυτές ξεχωρίζει για τα παρακάτω:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένη γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, για να είναι προσβάσιμες από όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με social media όπως facebook, youtube, twitter, κλπ

Επαγγελματική γραφιστική προσέγγιση για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στον Άλιμο και την Αττική, χρησιμοποιούμε ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία επιμελούνται κορυφαίοι γραφίστες.

Οι συνεργαζόμενοι με την εταιρεία μας γραφίστες αναλαμβάνουν το γραφιστικό περιβάλλον και την κατασκευή γραφιστικών στοιχείων, τα οποία είναι χρήσιμα για την προώθηση ιστοσελίδων στον Άλιμο.

Η προώθηση ιστοσελίδων στον Άλιμο είναι υπεύθυνη για τη γνωστοποίηση της εταιρείας και των προϊόντων σας, ενώ συμβάλει στην αύξηση των κερδών της.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε είναι mobile friendly

Ακολουθούμε πιστά τον αλγόριθμο της Google και τις τροποποιήσεις του, για την κατασκευή ιστοσελίδων. Από τις τελευταίες αλλαγές, έχει δείξει την εύνοιά της για τις ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για χρήση από κινητά τηλέφωνα.

Ιστοσελίδες οι οποίες δεν προσαρμόζονται εύκολα στις οθόνες των κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, είναι καταδικασμένες να εγκαταληφθούν σύντομα από τον επισκέπτη τους.

Εμείς, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι mobile friendly και μπορεί ο καθένας να πλοηγηθεί ευχάριστα σε αυτές από όποια συσκευή διαθέτει και επιθυμεί.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι Seo Optimized

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε ακολουθούν πιστά τις επιταγές του SEO. Έτσι, κάθε μια από αυτές είναι γρήγορες στη φόρτωση και μπορούν να κατακτήσουν την κορυφή της Google.

Πολλές εταιρείες web design δε γνωρίζουν τη σημαντικότητα του SEO, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες του να μην είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Η εταιρεία μας, κατασκευάζει ιστοσελίδες οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για την Google και με τις κατάλληλες ενέργειες για την προώθηση ιστοσελίδων στον Άλιμο, δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της.

Κατασκευή e-shop στον Άλιμο

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στον Άλιμο εμπιστεύονται κάποια εταιρεία web design για την κατασκευή e-shop.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένα γερό χαρτί στα χέρια κάθε επιχειρηματία, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής του ολόκληρο το 24ωρο.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για την κατασκευή e-shop, το οποίο θα έχει:

 • Ενεργοποιημένο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Εθνική και άλλες τράπεζες της Ελλάδος
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Mobile friendly. Δηλαδή προσαρμοστικότητα σε κάθε οθόνη κινητής συσκευής τελευταίας τεχνολογίας
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των διαθέσιμων προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Άλιμο

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE-PROSFORA-SEO-WEB-DESIGN-123

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

google-competiiton-seo

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού