pos-na-metatrepsete-pathos-sas-se-epikerdi-epixeirisi

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

 

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

Εάν δεν έχετε καταφέρει να μάθετε ήδη, μια επιτυχημένη καμπάνια SEO δεν βασίζεται σε καμία πτυχή της διαδικασίας. Κάθε κομμάτι παίζει αναπόσπαστο μέρος στα συνολικά σας αποτελέσματα. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσατε να έχετε κάνει την καλύτερη έρευνα λέξης-κλειδιού ποτέ, αλλά αν ο ιστότοπός σας δεν είναι τουλάχιστον κάπως βελτιστοποιημένος – δεν θα ανεβείτε ποτέ.

Υπάρχει ένας τόνος πτυχών που πηγαίνουν στην επιτυχημένη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας, αλλά για να ξεκινήσετε, πρέπει να βρείτε πρώτα τι είναι αυτό που ψάχνετε.

On-Site Βελτιστοποίηση: Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βελτιώσετε το SEO σας

Ρίξε μια ματιά σε αυτά:

  • WebConfs 15 Λεπτά SEO Check: Αυτή είναι μια φανταστική λίστα ελέγχου για τη βελτιστοποίηση του site σας και πώς να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα σας. Σας λέει ακριβώς τι πρέπει να ψάξετε καθώς σας εξηγεί τη σημασία κάθε συστατικού του ιστότοπου.
  • SEO Ανάλυση Εργαζομένων Site: Υπάρχουν πολλά SEO εργαλεία ανάλυσης ιστότοπων, και τα περισσότερα από αυτά δεν είναι τόσο καλά. Προτιμώ αυτό επειδή όχι μόνο κάνει κάποια βασική ανάλυση του site σας – αλλά σας λέει τι είναι καλό και τι είναι κακό. Όταν ξεκινάτε απλά, θα χρειαστείτε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να πάρετε όταν προσπαθείτε να καταλάβετε που πρέπει πραγματικά να εστιάσετε.
  • Moz Εργαλεία SEO: Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην εγγραφείτε για έναν βασικό λογαριασμό Moz για να έχετε πρόσβαση στα δωρεάν εργαλεία τους.

Εάν πρόκειται να έχετε επιτυχία ως ελεύθερος επαγγελματίας ή με οποιονδήποτε από τους προσωπικούς σας ιστότοπους, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με αυτές τις τεχνικές και να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε στο δικτυακό σας τόπο έμεσα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε, είναι να πάρετε όλες τις αρχικές λέξεις-κλειδιά και να τις εκτελέσετε τον ιστότοπό σας μέσω της ιεραρχημένης κατάταξης. Κάντε ένα υπολογιστικό φύλλο των αποτελεσμάτων και επαναλάβετε τον έλεγχο μία φορά την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας.

Ξεκινήστε βελτιστοποιώντας όλα τα στοιχεία του 15λεπτου SEO Check. Παρακολουθήστε τις αλλαγές σας και δείτε πώς αλλάζουν οι βαθμολογίες σας τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Είναι απόλυτα εφικτό να μάθετε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να δουλέψετε ως ανεξάρτητος SEO σε ένα Σαββατοκύριακο, ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να είναι επιτυχής μια επιχείρηση θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξετε ότι ξέρετε τι πρέπει να πράξετε.

Έτσι σκεφτείτε το προσωπικό σας site ως SEO βιογραφικό. Όσο υψηλότερη είναι η κατάταξή σας για τους κύριους βασικούς όρους, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρείτε εργασία!

Μην ξεχνάτε να εστιάζετε στη βελτιστοποίηση των εικόνων

Εξασφαλίζοντας τη βελτιστοποίηση των εικόνων στον ιστότοπό σας με βασικούς όρους, alt tags και μεταδεδομένα (Metadata), μπορείτε να έχετε αυξημένη επισκεψιμότητα από την αναζήτηση εικόνων Google και Bing Image. Για λίγο περισσότερο στις εικόνες, το Yoast έχει μια μεγάλη θέση που σας δείχνει πώς να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας για SEO, ελέγξτε το!

Χτίσιμο των Link για SEO

Το χτίσιμο συνδέσεων είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε πολύ. Είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να αποφέρει κέρδος.

Για την υπερβολική απλοποίηση των πραγμάτων η βασική προϋπόθεση του SEO δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια: Όσο περισσότερες συνδέσεις έχετε δείξει στον ιστότοπό σας, τόσο καλύτερη θα είναι η κατάταξή σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε συνδέσμους, ωστόσο, δεν χτίζονται όλοι οι σύνδεσμοι το ίδιο.

Εκεί είναι όπου πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Προσπάθησαν να κοροϊδέψουν το σύστημα και έκαναν κάποιες ενδεχομένως ύπουλες κινήσεις που οδήγησαν την Google να τιμωρήσει τον ιστότοπό τους και έτσι να σκοτώσουν την κατάταξή τους.

Υποστηρίζω πάντα τους καλούς τρόπους που συνδέουν τα link και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η δημοσίευση του επισκέπτη είναι ένας καλός τρόπος για την οικοδόμηση συνδέσμων υψηλής ποιότητας και την αποστολή επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εστιάσετε στην οικοδόμηση συνδέσμων, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Κοινωνικοί ιστότοποι

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε ιστοσελίδες όπως το Quora, το Reddit, το Hacker News και το Inbound.org, όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε συνδέσμους. Φυσικά, το κλειδί εδώ δεν είναι να εισχωρείς απλά και να κάνεις spam όλους τους άλλους με τους συνδέσμους σου. Έτσι θα σε πετάξουν εκτός, αμέσως.

Πρόκειται περισσότερο για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, θέλετε να δημιουργήσετε μια μικρή επιρροή σε αυτές τις κοινότητες, μοιράζοντας πληροφορίες, βοηθώντας τους άλλους και δημοσιεύοντας συχνά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να ρίχνετε το περιεχόμενό σας σε αυτούς τους ιστότοπους ως περιεχόμενο που θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε και να προσφέρετε αξία.

Το ίδιο ισχύει για τα κοινωνικά σας μέσα όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube. Αν έχετε ημερήσιο ή εβδομαδιαίο vlog που εμφανίζετε στο YouTube, φροντίστε να ταξινομήσετε τα βίντεο σας και για το SEO, ώστε όλα αυτά να μπορούν να οδηγήσουν πίσω στην ιστοσελίδα σας.

Δημοσίευση επισκέπτη

Εάν είστε blogger αυτό είναι ένα μη-brainer. Αλλά ακόμα κι αν έχετε έναν πιο παραδοσιακό ιστότοπο και είστε ειδικός στον κλάδο σας, η δημοσίευση / γραφή των επισκεπτών για άλλους ιστότοπους μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε υψηλής ποιότητας σχετικά backlinks πίσω στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε (και όχι) να δημοσιεύσετε μόνο σχόλια επισκεπτών στα σχετικά ιστολόγια του κλάδου σας, αλλά και να αναζητήσετε συμπληρωματικά ιστολόγια και να βρείτε οποιονδήποτε σημαντικό ιστότοπο που θα δέχονταν και τις δημοσιεύσεις σας.

Αν δεν είστε σίγουροι για τους ιστότοπους στους οποίους μπορείτε να στοχεύετε, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο όπως το AllTop για να βρείτε τη θέση ή τις λέξεις-κλειδιά σας και στη συνέχεια να δείτε τα blog που αναφέρονται (μπορείτε επίσης να υποβάλετε το δικό σας blog εκεί).

Θέλετε να ξέρετε τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνω μετά τη λήψη απόφασης σχετικά με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί;

Κάνω εγγραφή τομέων στο blogger, weebly, wordpress, livejournal και στις σελίδες hub.

Για παράδειγμα, αν στόχευα σε “Honduras HDR” – θα ήθελα να εγγραφώ hondurashdr.blogger.com – και να διαθέσω μια ώρα ή δύο για να χτίσω ένα blog γύρω από τη λέξη-κλειδί.

Στη συνέχεια, θα προσθέσω υψηλής ποιότητας δημοσιεύσεις στο blog και περιεχόμενο σε αυτούς τους τομείς, με συνδέσμους που οδηγούν πίσω στον ιστότοπό μου.

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί spammy, οπότε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αν ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή, θα αφιερώσετε πραγματικά λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πραγματικά χρήσιμο, για κάποιον που θα τα επισκέπτεται.

Έκδοση για Κινητά

Το 2018, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι οποιοσδήποτε ιστότοπος στον οποίο εργάζεστε ή έχει βελτιστοποιηθεί για SEO, είναι κατάλληλο για κινητά. Πρόσφατα, η Google ξεκίνησε το πρώτο Mobile First Indexing.

Στο παρελθόν, τα bots της Google ανίχνευαν πρώτα την έκδοση desktop των ιστοτόπων. Τώρα, είναι όλα σχετικά με την έκδοση για κινητά, η οποία θα ανιχνευθεί πρώτα και στη συνέχεια, θα ανιχνευθεί η έκδοση για υπολογιστές.

Αν εργάζεστε με μια επωνυμία στο SEO και δεν έχετε φιλικό προς το κινητό ιστότοπο, υπάρχει πιθανότητα να χάσετε μερικές από τις ταξινομήσεις λέξεων-κλειδιών επειδή δεν είναι βελτιστοποιημένες για κινητά.

Είναι σαφές ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και πρέπει να δώσουμε προσοχή τώρα και στο μέλλον. Η Mobile έκδοση είναι ένας παράγοντας κατάταξης στο SEO, που έχει σημασία!

Διαβάστε περισσότερα Tips για SEO

Μενού